Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

O ΗΠΑ επιχείρησαν άλλη μια φορά να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ν.Μαδούρο

Προκαλεί κατάπληξη πως ένα τόσο σημαντικό γεγονός συνοδεύτηκε από την εκκωφαντική σιωπή των διεθνών και ντόπιων ΜΜΕ. Έτσι όμως πάντα συμβαίνει όταν αποτυγχάνουν οι «δημοκράτες» και «ανθρωπιστές» δολοφόνοι της Δύσης. 

Ο κόσμος πρέπει να τους συνδέει μόνο με νίκες κι όχι με ήττες, ώστε να τους φοβάται και να πιστεύει ότι είναι αήττητοι. Περιττό βέβαια να πούμε ότι αν πετύχαινε το εγχείρημά τους, θα ήταν το πρώτο θέμα για μέρες στα ΜΜΕ, ενώ ο κορονοϊός θα «ξέχναγε» να σκοτώνει.

Έτσι όμως εννοούν την αντικειμενική πληροφόρηση τα δυτικά καθεστωτικά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που μας πλασάρουν πληροφορίες μόνο αν συμφέρουν την αυτοκρατορία.

Μπορεί η αυτοκρατορία του κακού (ΗΠΑ), να έχει κυριολεκτικά γονατίσει από την επέλαση του κορονοϊού, αλλά δεν ξεχνάει ούτε στιγμή την κακοποιό της δράση σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Εκεί που όλοι σχεδόν μιλάνε για την ανάγκη συνδυασμένων ενεργειών προς αντιμετώπιση της καταστροφικής πανδημίας, αυτή όχι μόνο αρνείται κάθε είδους συνεργασία, ακόμα και με τους συμμάχους της, αλλά σχεδιάζει και υλοποιεί τρομοκρατικές πράξεις και στρατιωτικές επεμβάσεις σε «ανυπάκουες» χώρες. 

Η Βενεζουέλα, η Κούβα, η Συρία και το Ιράν, είναι οι χώρες στις οποίες έχει εντείνει τις κυρώσεις και τους αποκλεισμούς, ακόμα και για άκρως απαραίτητα φάρμακα και υγειονομικό εξοπλισμό, τιμωρώντας τους λαούς εν μέσω της πανδημίας, κάτι που αποτελεί φριχτό ανθρωπιστικό έγκλημα. Και δεν της φτάνει αυτό, προχτές επιχείρησε να ανατρέψει βίαια τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Μαδούρο, με μια επιχείρηση οπερέτα που γελοιοποίησε τις υποτιθέμενες πανίσχυρες, πανούργες και πανταχού παρούσες μυστικές υπηρεσίες της. 

Αυτές οι πολυδιαφημισμένες υπηρεσίες, βρήκαν το δάσκαλό τους από τις υπηρεσίες ασφαλείας μιας «υπανάπτυκτης» αλλά ανυπότακτης χώρας, οι οποίες ματαίωσαν για άλλη μια φορά την κατάλυση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας από την εγκληματική συμμορία του Λευκού Οίκου. Όλη η ένοπλη ομάδα πρακτόρων της CIA, της DIA και ιδιωτικής εταιρίας δολοφόνων που χρησιμοποίησαν, συνελήφθη (κάποιοι σκοτώθηκαν) τη στιγμή της εισόδου στα χωρικά ύδατα της Βενεζουέλας, από τις άγρυπνες και προφανώς έγκαιρα ενημερωμένες δυνάμεις ασφαλείας της χώρας, οδηγώντας σε ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο την διαβόητη CIA.

Οι μισθοφόροι - «παλικάρια» μετά τη σύλληψή τους και παρά την άρτια εκπαίδευση και την σκληράδα τους, κελάϊδησαν, χωρίς αναστολές, μπροστά στις κάμερες δηλώνοντας ποιοι ήταν, ποιος ήταν ο σκοπός τους και ποιος τους έστειλε να κάνουν τη βρώμικη «δουλειά». Εις μάτην ο κουράδας ο Γκουαϊντό, περίμενε να του προσφέρουν την εξουσία στο πιάτο, οι αδίσταχτοι πληρωμένοι από τον Τράμπ δολοφόνοι. 

Η αυτογελοιοποίηση του συνεχίζεται άγνωστο μέχρι πότε. Ωστόσο προκαλεί κατάπληξη πως ένα τόσο σημαντικό γεγονός συνοδεύτηκε από την εκκωφαντική σιωπή των διεθνών και ντόπιων ΜΜΕ. Έτσι όμως πάντα συμβαίνει όταν αποτυγχάνουν οι «δημοκράτες» και «ανθρωπιστές» δολοφόνοι της Δύσης. 

Ο κόσμος πρέπει να τους συνδέει μόνο με νίκες κι όχι με ήττες, ώστε να τους φοβάται και να πιστεύει ότι είναι αήττητοι. Περιττό βέβαια να πούμε ότι αν πετύχαινε το εγχείρημά τους, θα ήταν το πρώτο θέμα για μέρες στα ΜΜΕ, ενώ ο κορονοϊός θα «ξέχναγε» να σκοτώνει.

Έτσι όμως εννοούν την αντικειμενική πληροφόρηση τα δυτικά καθεστωτικά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ που μας πλασάρουν πληροφορίες μόνο αν συμφέρουν την αυτοκρατορία. Πάντως, Ουάσινγκτον, ΕΕ και το πιόνι τους ο Γκουαϊδό, δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως υπάρχουν λαοί που δεν τους νοιάζει αν έχουν μπόλικα σκατόχαρτα στα ντουλάπια τους. 

Εκείνο που τους νοιάζει είναι να διαφεντεύουν οι ίδιοι την πατρίδα τους και να την προστατεύουν από τους δυτικούς λωποδύτες, αδιαφορώντας για τη βία και τις στερήσεις που εφαρμόζουν ο Λευκός Οίκος και οι λακέδες του εναντίον τους. 

Το ΔΣ του Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: