Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΟΝΤΕ'Ι'ΝΕΡ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ


ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΥΒΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!
ΜΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΣΑΙΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΝΤΕ'Ι'ΝΕΡ 67 κυβικά μέτρα!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:    kalamata.cu@gmail.com 
 ΣΤΟ FB MESSENGER : 
Kostas Aplos ,  Andreas Chaikalis


Ο "ΕΛΛΗΝΟΚΟΥΒΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ" "VENCEREMOS", οργανώνει αποστολή κοντέινερ βοήθειας στο ηρωικό νησί κοντά στο τέλος Σεπτεμβρίου 2021 .

Η διεθνής αλληλεγγύη της Κούβας προς όλους τους λαούς έχει σώσει και βοηθήσει εκατομμύρια συνανθρώπους μας και σήμερα που οι ΗΠΑ εν μέσω πανδημίας προσπαθούν με ανήθικα και βάρβαρα μέσα να επιβάλλουν την "Δημοκρατία" τους, πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε το νησί της επανάστασης στην δυσκολίες που περνάει !

Ο Σύνδεσμός μας, κάνει έκκληση , για βοήθεια στον σκληρά δοκιμαζόμενο λαό της Κούβας, που εδώ και 60 χρόνια υφίσταται τον πιο απάνθρωπο και μακρόχρονο εμπάργκο από τις ΗΠΑ κάθε είδους αγαθών, τροφίμων, υγειονομικού υλικού και εμπορευμάτων απαραίτητων για την επιβίωση.

Ενας αποκλεισμός, που μάλιστα εντάθηκε στη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, προκαλώντας τεράστια προβλήματα επισιτισμού και υγείας στον Κουβανικό λαό.

Για Κέντρα Απομόνωσης ( Covid ), Νοσοκομεία, Σχολεία και άλλες Κοινωνικές Υπηρεσίες η Κούβα έχει άμεση ανάγκη από:
  • Κονσέρβες πχ κρέας, λαχανικά , όσπρια κτλ, ξηρά τροφή πχ ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, γάλα εβαπορέ και γάλα σκόνη για παιδιά, σπορέλαιο και ελαιόλαδο σε μπουκάλια η τενεκέδες! Τα τρόφιμα να μην έχουν ημ.λήξης κάτω από 6 μήνες! 
  • Απολυμαντικά διαλύματα, απορρυπαντικά , προϊόντα καθαρισμού πχ υγρό, σαπούνι, τζελ κτλ.
  • Προϊόντα στοματικής υγιεινής βουρτσάκια, οδοντόκρεμες κτλ.
  • Για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μάσκες, γάντια, σύριγγες, απολυμαντικά σπρέι κτλ.
  • Φάρμακα αντιβιοτικά , αναλγητικά, παυσίπονα, να μην έχουν λήξει!
  • Σχολικά είδη πχ στυλό διαρκείας, μολύβια, χαρτικά και χαρτί Α4 για εκτυπωτές , κτλ.
  • Επίσης μας έχουν ζητήσει : Λάστιχα αυτοκινήτου ελαφρώς μεταχειρισμένα μεγέθους 13x70x155, 13x70x165, 13x70x175, 14x65x175, 14x70x175. και χρώματα βαφής αυτοκινήτου λευκό , κόκκινο, πράσινο και γκρι. Επιτραπέζιους Υπολογιστές και Εκτυπωτές . Ηλεκτρικά και μη εργαλεία κτλ

Οτιδήποτε άλλο χρήσιμο έχετε πχ παιδικά ποδήλατα, παιχνίδια, είδη σπορ κτλ παρακαλούμε ενημερώστε μας στο μέιλ του Συνδέσμου για τις δυνατότητές σας να συμβάλετε στην προσπάθεια αυτή , καθώς και για τον τρόπο παράδοσης - στο Σύνδεσμο - που εσείς επιθυμείτε.

Ελπίζουμε με την συμμετοχή σας λίγο η πολύ (μαζί με ό,τι άλλο έχει συγκεντρώσει ο Σύνδεσμος μας) να αποστείλουμε το ταχύτερο δυνατόν ένα μεγάλο κοντέινερ (12 μέτρα) στο δοκιμαζόμενο νησί !


Δεν υπάρχουν σχόλια: